Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me

Poze u sexu :)
(1 pregledava) (1) gost

TEMA: Poze u sexu :)

Fantastični položaji u sexu - III ! prije 3 godine, 11 mjeseci #829

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Začinite svoj seksualni život!
Što smo obećali i ispunjavamo. Nastavljamo sa zanimljivim, uvrnutim, nekim kompliciranijim, ali svim veoma uzbudljivim seksi pozama. Sve za vaše zadovoljstvo!

Pogledajte niz zanimljivih položaja koji ce vam povećati zadovoljstvo i unijeti novi dah strasti u vaš krevet i zajednički život sa partnerom.

1264083377-poze15.jpg

čarobni metak!

Odlično za:pogađanje G-točke.
Kako izvesti pozu:Legnite na leđa s nogama u zrak. Vaš partner klekne, rukama primi vaše noge i uhvati se „posla“.
Faktor uzbuđenja:Jednom rukom vam može spojiti noge , pa će intenzivnije za vas i za njega. S drugom rukom može istraživati vaše tijelo.
Faktor „hlađenja“:Nakon nekog vremena noge će vas boljeti, a i ovo je poza u kojoj ste potpuno pasivna.

1264083377-poze16.jpg

Omotač!

Odlično za:postizanje orgazma.
Kako izvesti pozu:Vaš partner sjedi na krevetu s ispruženim nogama. Vi se „popnete“ na njega i omotate noge oko njegova pojasa. Mičete se gore-dolje onoliko brzo koliko vam odgovara.
Faktor uzbuđenja:U ovoj pozi je omogućena duboka penetracija, a i možete se ljubiti tokom snošaja. Osim toga on ima lak pristup vašim grudima, što će mu se posebno dopasti.
Faktor „hlađenja“:Vi morate obavljati većinu posla, pa biste se mogli brzo umoriti.

1264083377-poze17.jpg

čvrsto me stisni!

Odlično za:nenadan seks.
Kako izvesti pozu:Iako se ova poza može izvesti na krevetu, možda je bolja na nekoj spontanoj lokaciji – stolu, stolici, veš-mašini... Žena sjedne i omota noge oko partnerovog pojasa i stisne ga čvrsto. U ovoj pozi ga možete obgrliti rukama ili se osloniti na njih i aktivnije sudjelovati u seksu.
Faktor uzbuđenja:Odlično za nenadani seks i možese se prakticirati u malom prostoru.
Faktor „hlađenja“:Za ovu pozu potrebno vam je dosta snege u nogama.

1264083377-poze18.jpg

Klečeća lisica!

Odlično za:duboku penetraciju.
Kako izvesti pozu:Spustite se na ruke i koljena i nagnete prema naprijed. On klekne, uhvati vas za struk i uđe u vas odostraga.
Faktor uzbuđenja:Većina mušaraca obožava „doggy-style“ pozu, tako da će i ovu obožavati.
Faktor „hlađenja“:Niste okrenuti jedan prema drugom, ne možete se ljubiti, pa ovo nije veoma intimna poza.
Kome se sviđa odgovor: crni124

Fantastični položaji u sexu - IV ! prije 3 godine, 11 mjeseci #832

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Kad seks pređe u rutinu, pronađi nove načine da probudiš uspavana čula
Koliko god se voleli, seks vremenom postaje rutina.
Ono što je u početku bilo uzbudljivo, zadovoljavajuće i izazovno, može postati predvidljivo.
Šta možeš da učiniš da svom seksualnom životu vratiš stari sjaj?

U nastavku pogledajte neke od poza koje vam mogu vratiti uzbudjenje i uljepšati zajedničke trenutke provedene u krevetu sa partnerom.

1264084728-1.jpg

Stiskavac bradavica!

Odlično za:za one dane kad nemate baš previše energije.
Kako izvesti pozu:On sjedi na krevetu, a vi legnete na leđa. Obuhvatite ga nogama oko struka i oboje se bacite u akciju. Iako on više „radi“, ne znači da morate ostati potpuno pasivna (iako to možete učiniti i samo uživati).
Faktor uzbuđenja:Njegove su ruke slobodne da vam istražuje tijelo. Osim toga u ovoj pozi će vaš trbuh izgledati ravno i privlačno.
Faktor „hlađenja“:Ova poza vam se neće dopasti ako više volite biti u kontroli.

1264084186-2.jpg

Stiskavac na podu!

Odlično za:seks pun energije
Kako izvesti pozu:Oboje kleknete na pod okrenuti jedno prema drugom. On jednu nogu savine u koljenu tako da mu je stopalo položeno na tlo. Vi se stisnete između, jednom ga rukom uhvatite za nogu, a drugom za stražnjicu. U ovoj pozi oboje ste jednako aktivni. Varijacija može biti – da vi budete ta koja skvrči nogu.
Faktor uzbuđenja:Poza je izvrsna za spontan seks jer sve što je potrebno je tlo pod nogama.
Faktor „hlađenja“:Preporučamo na pod staviti jastuk ili nekoliko puta presavinutu deku (ručnik) kako vam koljena ne bi stradala.

1264084186-3.jpg

Akcija na stepenicama!

Odlično za:spontan seks.
Kako izvesti pozu:Sjednite na stepenice i leđima se oslonite na zid. Vaš partner neka stane ispred vas nekoliko stepenica niže. Nogu bližu zidu dignite i stavite na njegovo rame kako bi lakše ušao u vas. Leđima se možete odgurivati od zida i tiskati na partnera.
Faktor uzbuđenja:Ako to radite na stepenicama već ste dosta napaljeni, a ova bi vam poza trebala pomoći da postignete brz, istovremeni orgrazam.
Faktor „hlađenja“:Bez obzira na to jesu li stepenice prekrivene tepihom ovo nije lokacija za predugo zadržavanje.

1264084186-4.jpg

Stavi pravu stvar na pravo mjesto!

Odlično za:pogađanje G-točke.
Kako izvesti pozu:Legnete na krevet tako da vam su vam ramena i prsa okrenuta prema dolje, a noge su bočno položene i savinute u koljenu. Partner klekne između vaših nogu tako da ga jedna vaša noga obujmi oko boka. Na njemu je da odredi ritam, i da slobodnim rukama istražuje vaše tijelo.
Faktor uzbuđenja:Kao što ime poze govori, ova je poza namijenjena stimulaciji vaše G-točke.
Faktor „hlađenja“:Nekim ženama ne odgovara što nema kontakta očima sa partnerom.
Kome se sviđa odgovor: crni124

Fantastični položaji u sexu - V ! prije 3 godine, 11 mjeseci #838

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Dovoljno dobrog seksa je neosporivo jedna od najvažnijih komponenti koje pomažu izgraditi i održati uspješnu i ispunjavajuću vezu. U mnogo slučajeva dobar seks govori glasnije od riječi, osobito kad govorimo o intimnosti i povezanosti između partnera.

Svi mi sanjamo da doživimo i pružimo najbolji seks ikad. No mnogo ljudi samo o tome sanjari, zato se postavlja pitanje: kako prestati sanjariti o tome i pretočiti u stvarnost?Pogledajte par poza koje će vam pomoći da usavršite svoje umijeće vođenja ljubavi !

1264162282-poze01.jpg

Savijanje unatrag!

Odlično za:vašeg partnera
Kako izvesti pozu:Legnite ne krevet tako da su vam noge sa stopalima na podu i pomaknite se naprijed sve dok vam stražnjica nije i zraku. Vaš partner klekne ispred vas i tako uđe u vas. Vi se propnite na prste, savinite leđa, a on neka vam pridržava stražnjicu i uđite u ritam s njim. Ako vam stopala budu na prstima orgazam će biti jači.
Faktor uzbuđenja:Pozu ćete obožavati jer se u njoj G točka jako stimulira.
Faktor „hlađenja“:Njemu bi klečanje na podu moglo veoma brzo postati teško, pa se pobrinite da ste veoma napaljeni prije nogo prijeđete na ovu pozu.

1264162282-poze02.jpg

Pauk!

Odlično za:zagrijavanje i dugačak spor seks.
Kako izvesti pozu:Sjednite na krevet okrenuti jedno prema drugom s ukrštenim nogama.oboje legnite i pomaknite se jedno do drugog. Koljena su savijena, jedno drugog držite za zglobove. Sada sve što trebate učiniti je polake i nježne pokrete kako biste jedno drugog održali uzbuđenima.
Faktor uzbuđenja:Ovo je veoma lijena pozicija koja je savršena za zagrijavanje kad on još nije do kraja uzbuđen.
Faktor „hlađenja“:Pozu je nemoguće izvesti ako je on potpuno uzbuđen, osim toga nema baš puno kretanja u ovoj pozi.

1264162282-poze021.jpg

čučanj!

[b]Odlično za:vas. Omogućava vam nevjerojatan orgazam.
Kako izvesti pozu:Veoma jednostavno, on legne na krevet, a vi se počučnete na njega. Da, to je sve. On težinu vašeg tijela pomaže držati pridržavajući vas za ruke. Njegove noge su savinute i podignute, ali mogu biti i ispružene ili samo savijene.
Faktor uzbuđenja:Ova će vas poza stimulirati na načine na koje si niste mislila da su mogući.
Faktor „hlađenja“:Izgledat ćete pomalo smiješno i morat ćete se stalno boriti za ravnotežu. Osim toga potrebno vam je dosta snage u nogama.

1264162282-poze03.jpg

Prljavi ples!

Odlično za:oboje.
Kako izvesti pozu:Zaboravite na spavaću sobu. Ova se poza može prakticirati bilo gdje opstoji nekakva uspravna površina na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u koljenima. Vi ga zajašite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže. U pozi oboje ravnomjerno sudjelujete u kretnjama.
Faktor uzbuđenja:On ima odličan pristup vašim grudima, okrenuti ste jedno drugom pa je veća bliskost. Osim toga, vi kontrolirate koliko će duboko ući u vas i kolika će biti stimulacija klitorisa. Ovo je odlična poza za seks na brzaka.
Faktor „hlađenja“:On mora imati dovoljno snage da vas pridržava oboje. Problem može biti ako je velika razlika u visini između vas.
1264162282-poze04.jpg
Kome se sviđa odgovor: crni124

Fantastični položaji u sexu - VI ! prije 3 godine, 11 mjeseci #839

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Začinite svoj seksualni život!

Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre.

Žena.hr će se pobrinuti da vam olakša posao i predstavi poze kojima možete „probuditi“ svoj seksualni život.

1264163009-1.jpg

Savijeno koljeno!

Savršena poza za prošnju. Vi na koljenima, on na koljenima... Šalimo se, ali “Savijeno koljeno” jest veoma zabavna ako tražite pozu koja ima puno fizičkog kontakta i volite gledati jedno u drugog u oči. Oboje kleknete na krevet, okrenuti jedno prema drugom. Partner jednu nogu digne, odnosno, osloni se na stopalo, a vi preko njegove noge prebacite svoju. U ovoj pozi možete rukama i usnama dobro istraživati jedno drugome tijelo.

1264163009-2.jpg

Poprijeko!

Ovo je za sve ljubitelje ugodnih i laganih poza, samo pazite da ne postanete ovisni. Poza “Poprijeko” slična je kao dobro poznata poza “Škarice” jer su vam tijela okrenuta pod pravim kutom. Partner legne na bok, a vi na leđa i okomito u odnosu na njega. Noge su vam savijene i prebačene preko partnera. U ovoj pozi nemate kontakta cijelim tijelom, ali je zato omogućen poseban kut penetracije.

1264163009-3.jpg

1264163009-4.jpg

Amazonka!

Ovo nije poza za sramežljive djevojke bez inicijative, isto tako i za one bez kondicije. Pozu nije lagano održavati, no kad se uhodate uživat ćete u kontroli koju imate, a on će uživati u pogledu na vas. U ovoj pozi partner leži na leđima, savije noge i privuče ih na prsa. Vi čučite iznad njega, a možete se osloniti i na njegove noge. Možda nećete moći dugo izdržati o ovoj pozi, pa je ostavite za kraj.

1264163009-5.jpg

Naušnjaci!

Jeste li ikad čuli za tri mudra majmuna iz budističke legende? U ovoj pozi vidite sve, čujete sve i ne govorite ništa, samo uživate, uz povremeni uzdah užitka.
„Naušnjaci“ je oralna seks poza u kojoj vi ležite na boku, a partner je smješten okomito u odnosu na vas. Njegova glava je među vašim nogama, odatle i naziv poze.


1264163264-6.jpg

1264163265-7.jpg

Leptir!

Ljepota je u jednostavnosti, a to je upravo ova poza: intimna, a opet uzbudljiva.
Poza „Leptir“ odlična je za rub kreveta, kauča ili bilo koje povišene površine. Legnete na leđa , stražnjica vam je na rubu kreveta, a stopala spuštena na tlo. Parner kleči uz krevet, među vašim nogama.
Ova je poza udobna za oba partnera (sjetite se staviti jastuk ispod partnerovih koljena), imate odličan pogled jedno na drugog, a moguće je i lako dodatno stimuliranje rukama.
„Leptir“ možda izgleda jednostavno ili obično, ali one žene koje su ga isprobale kunu se da u njoj doživljavaju najjače orgazme, čak višestruke.
Kome se sviđa odgovor: crni124

Fantastični položaji u sexu - VII ! prije 3 godine, 11 mjeseci #840

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
I muškarci i žene često rade greške u seksualnim vezama. Mnogima bi dobro došla lekcija što ne treba raditi u krevetu.

Odgovornost je na oba partnera da aktivno sudjeluju i uče o tome što je potrebno učiniti kako bi imali zdrav, uzbudljiv i ispunjen seksualni život.
Učite već unaprijed isprobane poze, i sa lakoćom osvježite svoj sexualni život. Što su poze raznovrsnije to je sex uzbudljiviji. Jednostavno, probajte sa partnerom i moguće i nemoguće stvari.

1264164217-poze28.jpg

68 (za nju)!

Oralna božanstvenost! On radi, a vi uživate. Ovo je ponešto drugačija poza od dobro poznate 69. On legne na leđa na krevet, a vi leđima na njega. Vaša je glava okrenuta prema njegovim stopalima. Ovo je odlična poza i za kunilingus i analingus, samo se pobrinite da mu je ispod glave jastuk, jer će inače imati problema s istezanjem vrata. Ono što je zgodno, u ovoj pozi on rukama može istraživati vaše cijelo tijelo.

1264164217-poze29.jpg


1264164217-poze30.jpg

Naslonjač / Fuzija!

„Naslonjač“ i „Fuzija“ dvije su veoma slične poze. Zapravo riječ je o varijacijama iste poze, no obje su jednako uzbudljive. U „Naslonjaču“ vaš partner sjedne na krevet, vi sjednete na njega i noge stavite na njegova ramena, ravnotežu održavajte pridržavajući se rukama iza sebe. U „Fuziji“ noge su položene na krevet. Samo još treba naglasiti, za ove poze potrebna vam je određena doza snage u rukama.

1264164217-poze31.jpg

Duboki udar!

Ovo je poza za sve koji vole izazove, osobito kada je nagrada više nego vrijedna truda. Legnite na krevet, stražnjicom uz rub kreveta. Partner stoji uz krevet, drži vas za stražnicu, a vaše su noge na njegovim ramenima. U ovoj pozi podražaj G-točke je jak, i ona će definitivno postati jedna od vaših najdražih.

1264164217-poze32.jpg


1264164387-poze33.jpg

Obrnuta misionarska poza!

Vještina je u pogađanju pravog položaja, užitak je u pogledu. Na slikama se nalaze dvije verzije obrnute misionarske poze. U objema ste okrenuti jedno drugom glavom prema stopalu. U prvom slučaju vaš je partner gore. Ova poza je malo nezgodna što se penetracije tiče i ne preporuča se onima nedovoljno obdarenima. Isto tako pripazite, da penis ne savijete previše. Dobra vijest je da on niti ne mora ulaziti u vas, dovoljna je i vanjska stimulacija.
U drugoj verziji žena je gore. U ovu ćete pozu najlakše doći ako krenete iz sjedećeg položaja. Isto tako pripazite da penis ne savijete više od onog što je njemu ugodno. U ovoj pozi uživat ćete u kontroli penetracije, a on u pogledu na vašu stražnjicu.

1264164387-poze34.jpg

Ogledalo strasti!

Pripremite se za nevjerojatne orgazne, ali pripremite i trbušne mišiće. U ovoj pozi vaš partner sjedi uz rub kreveta. Sjednete na njega, okrenuti prema njemu, pa se nagnete unatrag, a on vas pridržava. U ovoj pozi bitno je naći zajednički ritam. Poza je u ovom položaju dosta naporna za vaše trbušne mišiće, no možete si olakšati pridržavajući se rukama za pod (staviti i jastuk na pod ako je potrebno) ili se jednostavno pustiti da visite. Krv će vam se spustiti u glavu, a orgazam će biti puno intenzivniji.
Kome se sviđa odgovor: crni124

Fantastični položaji u sexu - VIII ! prije 3 godine, 11 mjeseci #841

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Ako govorimo o pozama u seksu, nakon nekog vremena normalno je da se ponekad zapadne u rutinu. Nema u tome ničeg lošeg, samo što može biti pomalo dosadno.

Zato je ponekad potrebno unijeti malo začina u seksualni život, a što je bolje od eksperimentiranja s pozama? Iznenadite dragog s nečim neočekivanim, jer i ove male promjene mogu značiti veliku razliku u poboljšanju vašeg seksualnog života.

1264164903-1.jpg

Vijak!

Ime govori sve o ovoj pozi. Što on više vrti (šerafi) kukovima, to vi više uživate. Legnite na bok uz rub kreveta ili kauča, noge savijene u koljenu. Partner kleči okrenut prema krevetu i ulazi u vas straga. Ova poza pruža puno slobode kretanja, potrebno je veoma malo snage i omogućava zanimljiv kut penetracije te mogućnost rotacije. Zbog svega ovog ovo je jedna od najboljih poza u seksu.

1264164903-2.jpg

Supleks!

Potez iz hrvanja koji će ga definitivno oboriti s nogu, i koji će htjeti opet iznova. U supleks oralnoj pozi vi sjedite na rubu kreveta ili kauča. Partner leži na leđima, ramena su na podu, zdjelica je povišena na kauču ili krevetu, noge su položene na vaše. Partner se može opustiti dok vi "obavljate" felacio iz sjedeće poze. On može uživati u pogledu na vas i koristiti ruke kako bi vas milovao i istraživao vaše tijelo.

1264164903-3.jpg

Kolijevka!

Ova je poza toliko zabavna da ćete je htjeti prakticirati od kolijevke pa do . Za ovu pozu bit će vam potrebna snaga u rukama i nogama, no definitivno nećete zažaliti ako je isprobate. Stopalima i dlanovima se oduprite o krevet ili pod, partner ulazi u vas klečeći. On će također obožavati ovu pozu jer će imati fenomenalan pogled na vaše tijelo.


1264164903-4.jpg

Biserna vrata!

Ako tražite vrata do raja, moguće je da ste ih našli. Poza Biserna vrata jedna je od najboljih ako volite intimne poze s puno tjelesnog kontakta. Za razliku od obične poze sa ulaskom straga, ova poza nudi laku dostupnost vaših grudi i vrata i istovremeno penetraciju pod kutem za jaku stimulaciju G-točke. U ovoj pozi legnite leđima na njega (oboje ležite na leđima), on straga ulazi u vas, a rukama istražuje tijelo, dodatno stimulira klitoris.

1264164903-5.jpg

Twister!

Ovo je zabavna varijacija popularne igre Twister i odličan način da se dobro upoznate s vašim tijelima. Ovo je varijacija poze škarice jer su vam noge isprepletene. Okrenuti ste jedno prema drugome kao u pozi 69, naslonite se na lakat, a nogom jedno drugo obuhvatite preko struka. U ovoj pozi kut penetracije je malo neobičan, i morate pripaziti da penis ne savinete više nego što je to vašem partneru ugodno. No jednom kad se uhodate, postat će jedna od vaših najdražih poza.
Kome se sviđa odgovor: crni124
Vrijeme kreiranja stranice: 0.19 sekundi
Powered By nZambi!
Filmovi sa prevodom
Serije sa prevodom