Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me

Poze u sexu :)
(1 pregledava) (1) gost

TEMA: Poze u sexu :)

Neverovatne seks poze koje niste probali prije 3 godine, 11 mjeseci #1638

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Da li vam se čini da je vaš seksulani život zapao u kolotečinu? Razmrdajte stvari u spavaćoj sobi uz nove poze koje do sada vjerovatno niste probali.

MAČKA

Ona leži na muškarcu licem u lice sa nogama obavijenim oko ljubavnika. Poza je odlična za brže postizanje ženskog orgazma jer njen klitoris dodiruje njegovu pubičnu kost, a žena određuje ritam. Ipak budite na oprezu jer je u ovoj pozi penis dosta stegnut pa prilikom jačih i bržih pokreta može da dođe do povrede. Ne žurite i uživajte u sporoj senzualnost gledajući jedno drugo u oči.

LjULjAŠKA

Muškarac i žena stoje jedno naspram drugog, ona podiže jednu nogu, a muškarac je rukom pridržava u vazduhu. Ugodnost i lakoća ove poze najviše zavisi od fleksibilnosti i spretnosti muškarca. Takođe, užitak će biti veći ako je ona gipka i može da podigne nogu više.

KOLICA

Žena se rukama oslanja na pod, a muškarac joj podiže jednu ili obje noge u zavisnosti od svoje snage. Ova poza je nevjerovatno erotična, ali i veoma zahtjevna pa može da posluži kao uvod i zagrijevanje za drugu pozu. Pokušajte ovu pozu i vidjećete da vrijedi potrošene energije i malo većeg napora.

ZABAVLjAČ

Ovo nije poza za početnike. Ona kleči na ivici kreveta dok on stoji na podu pred njom. Žena bi trebalo da se pokreće kukovima dok on kontroliše penetraciju držeći je oko struka. Moraju jedno drugo držati čvrsto kako ne bi izgubili ravnotežu. Ova poza može da bude odličan prelazak iz stojećeg položaja na krevet. U ovoj pozi žena može maksimalno da istakne svoje grudi držeći ruke iznad glave.
n-1263383902-big-388-1_2011-12-07.jpg
Kome se sviđa odgovor: crni124

Tantrička lotos poza prije 3 godine, 11 mjeseci #1671

 • csbot
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 1184
 • Bodova: 4276
 • Karma: 3
Ponekad parovi dolaze u situaciju kada seks može da postane rutina. Nedostatak uzbuđenja u spavaćoj sobi često je ključni razlog za pad u kvalitetu odnosa. Iako nije lek za sve parove, seksualno eksperimentisanje može poboljšati ljubavni život ljudi i to važi za osobe u bilo kojoj fazi odnosa. Isprobavanje novih seksualnih položaja, kao što je lotos, nije namenjen samo parovima koji su zaglavljeni u romantičnoj kolotečini.

Da li ste videli kako Buda sedi na lotosu? Lotos pozicija je jedna od mnogih seksualnih, tantričkih tehnika navedenih u Ananga Ranga (Kama Sutra). U ovoj pozi, muškarac i žena su okrenuti licem jedno prema drugom, zagrljeni, dok je penis u njenoj vagini. Njene noge su obgrljene oko njegove zadnjice, dok su njegove ili obgrljene oko nje ili ispružene. Takav sedeći položaj često se zove i lotosov cvet ili lotus pozicija. U ovom ljubavnom držanju, polni organi su u najbližem kontaktu i nema potrebe za puno pokreta.

Ova poza je izvrsna za ljubitelje joge. Iako je poza izazovna i zahteva dosta fleksibilnosti, definitivno se isplati. Sinhronizujte svoje disanje i uskladite pokrete, jer ćete produbiti vašu intimnost i dostići vrhunac uz duboku penetraciju. Takav položaj izaziva pojačan osećaj ugodnosti, a kod žene je usredsređen na G tačku. Ova poza je odlična za sporiji seks, pruža veliko zadovoljstvo parovima, uz istovremeno ljubljenje usana i nadraživanje ženinih grudi ili zadnjice, a vođenje ljubavi čini vremenski dužim.

Postoji nekoliko varijacija lotos poze. Isprobajte da partnerka leži na leđima sa prekrštenim nogama u lotos pozi, tako da su joj noge privučene što je više moguće grudima. Muškarac može ležati potrbuške ili klečeći na kolenima, dok penisom ulazi u vaginu, a ženi preostaje da održi poziciju i uživa u predstojećem orgazmu.
Kome se sviđa odgovor: crni124

Poze u sexu :) prije 3 godine, 11 mjeseci #2117

 • PČELIC@
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 574
 • Bodova: 1203
 • Karma: 1
Žena odozgo

Većina žena voli da je gore iz prostog razloga: osećaju se kao da imaju svu kontrolu i moć, a zna se koliko to ume da bude dobar afrodizijak. Poza kada je žena na muškarcu može imati mnogo varijacija: jedna od klasičnih je da vi ležite dok vas ona ’jaše’. Neke žene nisu baš lude za ovom pozom, jer se osećaju previše eksponirano, a često ume da bude nedobna za njihove noge. Zato više vole pozu u kojoj vi sedite, dok ona sedi na vama, a najbolje je na kauču da bi ona mogla da se drži za naslon, jer će to olakšati njeno kretanje. Svi stručnjaci tvrde da ova poza ne može da omane kada je ženski orgazam u pitanju, jer ona tako na najbolji način može da stimuliše klitoris i sama odredi tempo pre nego što će svršiti.
Misionarska
Iz nekog razloga mnogi ovu pozu smatraju prevaziđenom i suviše jednostavnom. Greška! Osim što vam za zadovoljstvo nisu neophodne nikakve akrobacije, uz minimum maštovitosti, poza u kojoj ste vi gore siguran je put do ženskog vrištanja od zadovoljstva.Žene vole muškarčevo telo na sebi, jer joj delujete još muževnije dok se ona oseća malo bespomoćno ispod vas. Dame vole da preuzmete kontrolu i da su vam na neki način prepuštene. Zato, raširite joj butine, uhvatite je za zglobove i podignite joj noge na svoja ramena. Promena tempa prilikom penetracije je detalj koji garantuje stopostotno uživanje.

Savet plus: ovo ne preferiraju svi, ali kada vas ponese strast – zašto da ne. Ukoliko ste se oboje pošteno uživeli, začinite ceo doživljaj sa malo šaputanja na uvo; recite joj šta bi ste joj radili ili šta ćete joj raditi i pokažite koliko se dobro osećate dok vodite ljubav sa njom.
Stojećki Ovu pozu žene obožavaju jer im olakšava put do orgazma preko tačke G. Naime, vaša partnerka će sesti na neku površinu (veš mašinu, na primer), koja je u visini vašeg struka. Što su joj noge raširenije to bolje, a najbolje bi bilo da ih obmota oko vas. Ovakva pozicija omogućava da njena vagina bude postavljena direktno naspram vaših prepona, što će vama maksimačno olakšati penetraciju, čime ćete povećati šanse da devojka doživi orgazam. Osim toga, ova poza je kreativna jer se ne odvija na krevetu, pa možete biti ’nevaljali’ na raznoraznim mestima – u kuhinji, kupatilu, na haubi automobila, šanku, stolu za bilijar.Savet plus: neki muškarci jako brzo svršavaju u ovoj pozi, jer im omogućava duboku penetraciju. Zato bi bilo dobro da malo usporite i date i partnerki šansu da doživi vrhunac, time što ćete joj stimulirati klitoris i približiti je orgazmu. Nakon stimulacije, kada ponovo počnete sa penetracijom, biće spremna da svrši koliko i vi.

Kašika

Nije čudo što je ova poza među top 5, jer podrazumeva sve ono što svaka žena najviše voli: da oseti vaše grudi na svojim leđima, ruke obmotane oko njenog tela, i penetraciju otpozadi. Žene posebno uživaju u pozi ’kašika’ jer je jako udobna a muškarcima ostavlja prostor da se igraju sa ženskim erogenim zonama – grudima i klitorisom, što je užitak kog one ne mogu da se zasite.

Sedite iza svoje devojke, postavite njenu zadnjicu na vaše prepone i raširite joj noge. U ovoj pozi oboje ćete uživati jer takođe omogućava laku penetraciju, a pošto je udobna devojka može da se pomera da bi vam još i olakšala ulaz.

Savet plus: iskoristite eksponiranost njenog tela i stimulišite joj klitoris; uspeh je zagarantovan.
Otpozadi Mora se naglasiti da ipak postoje žene, ali su u velikoj manjini, koje ovu pozu smatraju ponižavajućom. Sve ostale u njoj uživaju koliko i muškarci.
Postoji neko posebno zadovoljstvo za žene u penetraciji od pozadi, a ova poza ne mora nužno da znači ’kučeći’ stil; probajte da legnete potpuno preko partnerke, dok su vam noge raširenje, a njene skupljene ili da su oboma raširene. Možete postaviti jastuk preko kog će se ona nagnuti, čime vam daje svoju guzu na izvol’te. Takođe, i u ovoj pozi imate prostora da je dirate po celom telu, a naročito klitorisu. Time ćete sprečiti da se oseća kao komad mesa, što je i jedini razlog zašto neke žene izbegavaju seks otpozadi.

Savet plus: pozu otpozadi možete nastaviti u drugu pozu, tako što, dok ste nagnuti prema njoj, jednom trenutku uhvatite je za struk i grudi i podignite je, tako da ste oboje na kolenima.
Zadnje ažurirano: prije 3 godine, 11 mjeseci od Muljo.
Kome se sviđa odgovor: crni124

Korisno: 7 mitova o prevari prije 3 godine, 11 mjeseci #2133

 • PČELIC@
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 574
 • Bodova: 1203
 • Karma: 1
1. Varaju oni koji su kod kuće nesrećni

Mit u koji često rado verujemo, posebno oni koji i sami varaju, ali to nije istina, bar ne u potpunosti. Tako nije kod većine muškaraca, koji, iako vole svoje partnerke i za njih imaju odlične seksualne igrarije, ne propuštaju priliku da legnu s drugim ženama.

Doduše, to ne treba uopštavati. Jedno istraživanje je, inače, pokazalo da je 56% muškaraca, koji varaju svoje partnerke, kod kuće zadovoljno. Sa druge strane, to je potvrdilo 34% nevernih žena, kod kojih obično važi da varaju jer su kod kuće nesrećne.

2. Muškarci varaju češće nego žene

Trend muškog prednjačenja u preljubima popušta i žene podjednako često “skaču preko plota” kao muškarci. Zbog čega? Uglavnom zbog toga jer žele nešto novo i drugačije. Varanje može da bude i kazna, jer misle da ih partner ne ceni dovoljno, ne posvećuje im dovoljno pažnje ili zato što su se međusobno udaljili. Inače, žene navodno više peče savest nego muškarce, mada neke studije pokazuju da žene bolje prikrivaju svoje laži i da im češće uspeva da prevaru tako dobro prikriju da partner za nju nikada ne sazna.

Ovde bi mogao biti razbijen još jedan mit, koji muškarcima prigovara tvrdnjom da češće žele da pretvore prijateljstvo u aferu. To nije u potpunosti istina, jer su žene te koje se emocionalnije upletu u celu priču i na temelju prijateljstva žele da izgrade uspešniju ljubavnu vezu od one koju trenutno imaju. Muškarci obično žele samo da obogate svoj seksualni život uz što manje obaveza.

3. Kod afera se radi samo o seksu

Često je to tako, ali ne uvek. U aferama pojedinci obično pokušavaju da iskuse ono što im nedostaje u njihovim vezama. A u svakoj vezi ima mnogo nedostataka. Ni “savršeni partneri” nisu sigurni od prevara, jer njihovim parterima to savršenstvo može da dosadi. Dakle, ne radi se samo o seksu.

4. Ako vas vara, tada vas ne voli

Ako vas partner (ili partnerka) vara, tada vas ne poštuje, odnosno ne poštuje vaš dogovor. To je tako, i tu nema odstupanja. Ali, to zaista ne mora da znači da vas ne voli. Naime, brojni ljudi mogu lako da razlikuju ljubav od seksa, jedino morate da se zapitate odgovara li vam ta definicija ljubavi i da li vam je dovoljna.

5. Aferu ste mogli da sprečite

Nikako. Možete da se trudite koliko hoćete i pokušate da budete što bolji partner (partnerka) i tražite bilo kakav znak moguće prevare, ali prevaru nećete sprečiti, ako vaš partner (partnerka) namerava da je učini.

Sve što vi možete da uradite je da sebi izaberete što boljeg partnera (partnerku), koji vam odgovara, koji će da poštuje vaš dogovor o vernosti.

6. Samo seks je varanje

Da, da, voleli bismo u to da verujemo, ali to nije tačno. Jer snažna “prevara u osećanjima” može teško da pogoditi vašeg partnera (pratnerku) i vašu vezu, u nekim slučajevima jače nego fizičko neverstvo. Naime, osećaji nas blokiraju i teško ih izbacujemo iz misli, prate nas uvek i svugde, pa i dok smo u krevetu s partnerom. Pa i to što se pretvarate da ste slobodni, a u vezi ste, ili to što proživljavate osećajne trenutke sa nekim drugim, vaš partner može da shvati kao “prevaru u osećanjima”.

7. Afere mogu da spasu vezu

U ovaj mit najviše veruju pojedinci koji varaju. Ali to nije tačno! “Skok preko plota” najčešće uništi partnerovo (partnerkino) poverenje, a poverenje je temelj svake čvrste veze. Samo retki parovi uspeju da se vrate na mesto na kojem je bio pre prevare. Onaj koji vara, a pogotovo onaj koji je bio prevaren, nikada neće da zaboravi prevaru, koja će vas, sledstveno tome, pratiti kroz celu vezu. Naravno, pod pretpostavkom da ste odlučili da ostanete zajedno…
Kome se sviđa odgovor: crni124

KAKO NAPALITI MUSKARCA prije 3 godine, 11 mjeseci #2136

 • PČELIC@
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 574
 • Bodova: 1203
 • Karma: 1
Inicirajte seks

Svaki frajer, pa čak i onaj koji je među čaršavima izrazito dominantan, ponekad voli da njegova lepša polovina preuzme inicijativu. Najbolji način da to uradite je da ga startujete kada to najmanje očekuje, na primer dok gleda TV, brije se ili vodi beskrajan telefonski razgovor. Osim što će biti oduševljen, biće i opušteniji jer će uvideti da ste slobodnog duha, te da nije on taj koji večito mora da započinje seks.
Kome se sviđa odgovor: crni124

KAKO NAPALITI MUSKARCA prije 3 godine, 11 mjeseci #2139

 • PČELIC@
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Postova: 574
 • Bodova: 1203
 • Karma: 1
Vodite glavnu reč

Budite dominantni. Nije dovoljno da samo pokažete da ste raspoloženi za seks, morate preuzeti kontrolu i pokazati muškarcu šta ste zamislili kada ste inicirali taj čin. Mnoge muškarce uzbuđuje ideja da su prepušteni svojoj partnerki koja im deluje mnogo seksipilnije kada pokaže samopouzdanje i maštovitost.
Kome se sviđa odgovor: crni124
Vrijeme kreiranja stranice: 0.21 sekundi
Powered By nZambi!
Filmovi sa prevodom
Serije sa prevodom